Noe av det helt spesielle med alpinanlegget Panalpina er selvsagt den utrolige glass-boblen som gir tropisk klima i anlegget til hotellet Pan-Bora-Bora. Og det naurlige midtpunktet i dette anlegget er selvsagt stranden og det vanvittige bølge-bassenget. Et av verdens aller største bølgebasseng, der det er mulig å surfe. Bassegnget er så stort at det er litt vanskelig å tro det. Omtrent ti fotballbaner strekker netopp dette bølge-bassenget seg over. Og takket være den nyutviklede bølge-teknikken er det mulig å surfe på svært gode bølger her. Den fantastiske bølge-maskinen skaper super-bølger som strekker seg over 150 meter før den ender sitt liv på den flotte stranden. Akkurat slik den ville gjort det på en ekte strand.. Det gir en god surf, det, så her er det ikke bølgene det står på, men bare ditt eget surfe-talent.

Bølgebassen

Surfe-skole. Om du ikke kan surfe, eller om du har lyst på litt trening har vi mange surfeinsruktører, samt en egen surfeskole som arrangerer diverse surfe-kurs. Her er kurs for de fleste nivper, og mange av våre gjester som kommer hit får lyst til å surfe meg en gang de ser det flotte bassenget. Vi har veldig dyktige surfe-lærere på surfe-skolene våre, og mange av dem er rekruttert fra utlandet. Du er med andre i ord i de beste hender. Om du allerede har litt peiling på sufing kan du ta med deg ditt eget brett og hoppe uti bassenget. Og om du ikke har brett kan du kjøpe eller leie brett på shopping-avdelingen. Ta kontakt med Jan Frode i surfebutikken “Good Vibrations”.

Stand-plasser. På stranden er det satt opp hundrevis av soldenger, og her kan alle aav hotellets gjester slå seg ned for å nyte en dag i solen. Det finnes flere småbrakker spredt ut over stranden som selger drikke og enkel mat. Regningen blir enkelt og greit ført opp på rommet ditt. Enklere kan det ikke bli.

Bading. Om du ikke vil surfe, kan du selvsagt nøye deg med å bade. Og i bassenget er det vanvittig god plass, og vannet er herlig og varmt. Badetøy og -utstyr kan fås kjøpt i shopping-avdelingen på hotellet, og det går dessuten ambulerende selgere rundt på stranden med diverse effekter som badeballer, solbriller, badminton-sett osv.