De fleste som kommer til Panalpina velger å overnatte på vårt flotte hotell Pan-Bora-Bora, midt inne i klima-boblen som gir deg tropisk klima hver eneste dag, året rundt. De fleste av hotellets rom er vendt ut mot stranden ved vårt bølgebasseng, og mange av rommene har også egen terrasse.

Kvalitet.

Du kan velge mellom tre hovedtyper rom: Suite, med terrasse vendt mot bassenget, dobbeltrom med og uten terrasse samt enkeltrom, alle uten terrasse. Alle rom er helt nye og har bad der badekaret har boblebad-funksjon. Det er WiFi på alle rom, samt det meste som finnes av `TV-kanaler. Hotellet har ellers en restaurant der frokosten (som er inkludert i døgnprisen) blir servert. Vi tilbyr også brunsj, lunsj og middag a la carte. I forbindelse med restauranten finnes også en egen shopping-avdeling, med 15 små, koselige butikker som selger et utall produkter fra souvenirer til sports-utstyr og badetøy. Vi har også egen frisør og manikyreavdeling.

Room Service.

Vi tilbyr også 24 timers room service, og her kan du bestille det meste av det som finnes på våre menyer. Også hamburgere fra hamburgersjappa like ved stranden. Denne hamburgeren har rukket å bli utrolig populær, noe du kanskje har sett fra A-magasinet samt diverse TV-innslag den siste tiden. Hamburgeren er bestselgeren vår, også på room-service, og den er på 175 gram og kommer med herlig smeltet cheddar på toppen i tillegg til rødløk, issalat, tomat samt vår spesialdressing. Til hamburgeren kan du velge deg en porsjon eller to av våre berømte pommes frites, som er laget på restaurantkjøkkenet. Pommes Fritesen er laget etter en oppskrift av den berømte, engelske kokken Heston Blumenthal, og de er garantert sprø på utsiden og deilig og myk inni. Vel verdt et forsøk!

Pakketilbud.

Dersom du tror at det er dyrt å overnatte her, tar du egentlig feil. Og du vil nok bli grundig overrasket av hvor gode tilbud som finnes. Ta kontakt med resepsjonen for å se hvilke tilbud som finnes akkurat nå. Jo lenger fram du bestiller, desto billigere blir prisene. Vi har også egne tilbud for store familier, så her er det bare å ta kontakt.